Klubbhåndbok

Hensikten med klubbhåndboken er å gi svar på de viktigste spørsmålene om klubben. Ikke minst skal klubbhåndboken bidra til at dere finner svar på hva som faktisk gjelder internt i klubben. Håndboken skal også sikre stor grad av kontinuitet i det som er fastsatt gjennom strategi, klubbens lov, instrukser og planverk. Dette vil gjøre hverdagen og innsatsen til både ansatte, trenere, lagledere, ledere, styremedlemmer, medlemmer og utøvere, komiteer og utvalg, dommere, foreldre og andre frivillige, tydeligere og enklere. Håndboken skal benyttes til å forstå og kommunisere hva som er viktig i vår klubb, hvem vi er og hvilke målgrupper vi er til for.

Klubbhåndboken er "levende" og den er ikke uttømmende. Det er derfor viktig at dere som bruker håndboken gir tilbakemelding til klubbadministrasjonen om dere finner mangler og feil. For Elverum Fotball er det et mål at håndboken er inngangsporten til å finne den informasjonen du leter etter. Noe informasjon vil likevel være å finne på avdelingssidene.

Kapitlene/underpunktene i Klubbåndboken ser du og går du inn på gjennom de forskjellige nivåene i Hovedmenyen på nettsiden.

Klubbinformasjon

Klubbnavn: Elverum Fotball