Vil du bli medlem av Elverum Fotball?

Som medlem i Elverum Fotball har du rett til å stemme på årsmøtet og være med på å bestemme klubbens forskjellige veivalg innenfor sport, økonomi, organisasjonsutvikling osv.

Som medlem får du tildelt ditt eget personlige medlemskort i app'en Spoortz (foreldre kan legge inn seg selv og barna i samme app). Dette er et fysisk bevis på at du er medlem av klubben, og ved å fremvise dette kortet gis du ulike medlemsfordeler hos våre sponsorer og samarbeidspartnere.

RABATTAVTALER SOM MEDLEM AV ELVERUM FOTBALL:

G-SPORT / HAGEN SPORT

• 20% på klubbutstyr, løpesko og treningsprodukter
  • 30% på lagerførte fotballsko
  • 15% på alle ordinære varer bortsett fra våpen, ammunisjon og elektronikk
  • Sykler over 10.000,- 15%
  • Sykler under 10.000,- 10%

PIZZABAKEREN

• Rabatt på pizza

MØLLER BIL

• Dekkhotell for kr 650,- pr halvår/sesong. Inkluderer ett hjulskift, oppbevaring og forsikring.
  • Til våre dekkhotellkunder gis det ekstra gode tilbud på nye dekk. Møller Bil måler hjul og tar kontakt med kundene ved behov.
  • Dekkhotell-avtalen gjelder for alle våre klubbmedlemmer uavhengig av bilmerke.

AUTOSKADE Elverum: Når medlemskortet framvises til Autoskade Elverum AS gjelder følgende rabatt/kick-back:

• Ved bulk/lakkskade gis 15% rabatt på kalkylepris (DBS) til bileier. Kr. 100,- går tilbake til Elverum Fotball. Gjelder skader som bileier betaler selv og ikke forsikringsskader.
  • Glasskade: ved skift av frontrute får bileier nye vindusviskere + 1 stk kanne med spylervæske. Kr. 100,- går tilbake til Elverum Fotball.
  • Glasskade: ved reparasjon av frontrute får bileier 1 stk kanne med spylervæske. Kr. 50,- går tilbake til Elverum Fotball.

Rabatten gjelder ikke ved kampanjepriser. Ved kampanjer går kr. 50,- tilbake til Elverum Fotball.

RIIS Bilglass: Ved å oppgi fordelskort-nummer 12522 gjelder følgende rabatt/kick-back:

• 10% på bilpleie og bilpleieprodukter
  • 20% på lyktepolering
  • 20% på solfilm
  • Steinsprutplaster
  • Kostnadsfri reparasjon av steinsprut ved kasko eller delkasko
  • Gratis påfyll av vindusspylerveske ved oppmøte på én av våre avdelinger
  • Glasskade: ved skift av frontrute får bileier nye vindusviskere + støvsuging i førerdel og rengjøring av glass. Kr 200,- går tilbake til Elverum Fotball.
  • Glasskade: ved reparasjon av frontrute. Kr 50,- går tilbake til Elverum Fotball.

MEDLEMSKONTINGENT:

De som ikke får faktura automatisk tilsendt (spillere, trenere og tillitsvalgte) kan betale 500.- kroner til kontonummer 1822.10.76237 eller Vipps #Elverum Fotball 109174