Akademiet Sportslig organisering 13-19 år

TRENINGSPLANER 6-12 ÅR

Fotballakademiet har laget treningsplaner for hver enkelt årgang i barneavdelingen. Alle øktene for aldersgruppene 6-12 er planlagt med et tema for hver økt. Treningsplanene inneholder også filmede øvelser, som passer til den enkelte aldersgruppen.

Sportslig organisering 13-19 år

Akademiet har laget helt konkrete planer for gutter og jenter i alderen 13-19 år. Dette dokumentet inneholder detaljer i sportslig organisering. Den sportslige organiseringen er detaljert for hvert eneste årstrinn. Dette er et hjelpemiddel for alle som er involvert rundt lag i klubben. Det er en felles plan til det beste for å jobbe med topp, bredde og miljø.

Treningsplanene finner du her:

Dokument for spillere 13-19 år i Elverum Fotball:undefined