FFO

Elverum Fotball - Fotballens Fritidsordning (FFO)

FFO ble startet opp i oktober 2008, og ble godkjent av Norges Idrettsforbund som Idrettsskole for barn i 2009.

Hvem er FFO for?

FFO er for gutter og jenter som går i 1.-7. klasse (6-12 år).
Det stilles ingen ferdighetskrav for å kunne delta på FFO.
Deltakerne kan velge mellom 1 eller 2 dager i uka (kun én dag før høstferien), og de deles i grupper etter alder. Aldersgruppene trener på ulike dager (se under).

Praktisk informasjon:

I år har vi fredags-FFO på to steder; i Hernes og på stadion.

I Hernes benytter man kunstgressbanen så lenge været tillater det før man går inn i Herneshallen, og etter høstferien bytter man dag til mandager. Ønsker man flere dager i uka melder man seg på FFO Elverum.

På stadion/Rolfshallen kan man velge mellom tirsdag og/eller torsdag for spillere født 2007-2009, mens gutter og jenter født 2013-2010 kan velge mellom onsdager og/eller fredager. Deltakerne kan gjerne komme rett fra skolen, og oppholde seg oppe i Rolfshallen før øktene begynner.

Vi holder på ute så lenge vær- og temperaturforholdene tillater det.
Deltakere skal alltid ha fotballsko, men må også ha med egnet sko for innebruk i Herneshallen/Rolfshallen.

Påmelding:

Nytt for året er at vi bruker systemet «Superinvite» til påmelding og betaling for at dette skal bli enklere for både spillere, foreldre og oss i administrasjonen. Her melder du på barna og betaler med et hvilket som helst visa eller kredittkort på noen små minutter. Her melder du deg på tilbudet på ønsket dag eller dager, og du blir automatisk trukket hver måned inntil du eventuelt sier opp.

Link til påmelding: https://elverum-fotball.spoortz.no/portal/arego/club/84/news/9423066

Pris:

• 477 kroner i måneden.
  • 373 kroner for søsken nr 2, 3, 4 osv
  • 700 kroner i måneden for to dager i uka (dag 2 blir da i Elverum etter høstferien).
  • Man kan også kjøpe flott hettegenser (373 kr) og lue (113) med FFO sin unike logo

(Søskenmoderasjon 20% beregnes automatisk i handlekurven for begge søsknene.)

Hva går inntektene til?
Inntektene går med til drift av Fotballakademiet, som er ansvarlig for trenerutdanning, spillerutvikling og utviklingen av barne- og ungdomsfotballen i klubben, og til leie av hall.

Mat:
Det er viktig at barna som slutter tidlig på skolen får i seg noe ekstra mat på egenhånd før de kommer på FFO.

Hovedmålet for FFO:

 INDIVIDUELL FERDIGHETSSUTVIKLING

 STIMULERE TIL FYSISK AKTIVITET

 GI GODE HOLDNINGER

 SKAPE EN GOD TRENINGSKULTUR

 TRYGGHET VS. UTFORDRIINGER + MESTRING = TRIVSEL

Ansvarlig for drift:

Det er Fotballakademiet ved Georg Flatgård og Audun Mauricio Leikarnes som er ansvarlig for opplegg og styrer gjennomføringen av selve FFO.

Øvrige trenere er tilknyttet Elverum Fotball gjennom Høgskolen Hedmark der de går Bachelor Idrett med fordypning i trenerrollen.

For mer informasjon:

Kontakt oss på FFO sin egen mailadresse: ffo@elverumfotball.no