Elverum Fotball

Verdigrunnlag

Verdigrunnlag

Elverum Fotballs verdigrunnlag beskriver de etiske normer og refleksjoner klubben arbeider etter og ønsker å bli forbundet med.

Verdigrunnlaget skal fremme trivsel og Fair Play (god sportsånd). Fair Play handler i korthet om hvordan vi oppfører oss mot andre både på og utenfor banen.

 

Link til NFFs FAIR-PLAY side: http://www.fotball.no/nff/Fair-Play/

 

Respekt – vi skal vise respekt for hverandre, vår egen klubb, vårt eget miljø, andre klubber, motspillere, ledere, trenere og foreldre.

Stolthet – vi er alle Elverum Fotball, og vi er stolte av hvem vi er og hva vi står for.

Glede – fotball er ikke alvor, det er gøy. La det vises på banen, sidelinja, tribunen og i nærmiljøet vårt.

Engasjement – vi er alle avhengige av hverandre for å drive klubben videre. Bry deg, engasjer deg i klubbens arbeide.

 

Elverum Fotballs visjon er:

TOPP - BREDDE - MILJØ

Sentralt i forståelse av visjonen står fotballglede, muligheter og utfordringer for alle:

Med TOPP mener vi at de spillerne som ønsker å bli gode skal gis muligheter for dette i klubben. Foruten å ha gode seniorlag som sikter mot norsk toppfotball, skal klubben med kompetente trenere legge til rette for at ivrige og lovende spillere gis den individuelle oppfølging og utfordringer de trenger.

Med BREDDE mener vi at klubben skal ha et godt sportslig og sosialt tilbud til alle, uansett den enkeltes forutsetninger og ambisjoner. Motiverende trenere som evner å legge til rette for involvering og utvikling på ulike nivå skal sikre at vi klarer å beholde flest mulig - lengst mulig. Bredden er også viktig for toppen, det er fra bredden at den kommende toppen blir rekruttert.

Med MILJØ mener vi at alle skal føle glede, samhold og trygghet ved å spille fotball i klubben. Miljø er sentral for utvikling av trivsel, tilhørighet og fotballkultur. Klubben skal bidra til inkludering og integrering under begrepet Fotball for alle. Bevisste trenere/ledere, god kommunikasjon og attraktive anlegg er avgjørende for at klubbens miljømessige målsettinger kan innfris.

 

RedElverum fotball  Postadresse: PPB 322, 2403 Elverum | Telefon: 62 41 60 77   | Faks: 62 41 56 73  | Orgnr. 974807734

Tekst fra nyhetssidene våre skal ikke gjengis uten henvisning og link til www.elverumfotball.no

Kopiering av innhold er ikke tillatt uten avtale med Elverum fotball. Bilder fra bildegalleriet kan ikke benyttes uten avtale.

På jakt etter personer i Elverum fotball? Klikk
her

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift