Elverum Fotball

Akademiet

Akademiet

Spillerutvikling i Elverum Fotball

På alle treninger og alle kamper i Elverum Fotball ønsker klubben å legge til rette for utvikling for den enkelte spiller på sitt nivå og innenfor sine egne rammer. Rammene kan være av fotballfysiske, mentale og/eller av det sosiale slag.

I tillegg til dette ønsker Elverum Fotball å tilby de som er ekstra langt framme på disse områdene et detaljert, nøye og ganske krevende tilbud. For å i det hele tatt å være aktuell for et slikt tilbud, må man ligge svært langt fremme på områder som fotballfysikk, fotballforståelse, mental styrke osv. For dere som fortsatt er nysgjerrige; skriv ut skjema som ligger som vedlegg. Les det. Svar ærlig.

Hvis du kan svare ”Ja” på alle disse punktene, kan du si i fra til en foresatt.

Hvis det etter en gjennomgang med foresatte gir de samme svarene, kan dere ta kontakt med spillerutvikler i klubben, som vurderer om du er i målgruppen.

Hvis vi finner ut at du er i målgruppen, vil vi kjøre en rekke tester, både mentalt og fysisk. I tillegg vil vi kartlegge dine fotballferdigheter (fysisk og mentalt) gjennom samtaler, treninger og kamp.

Vi kan nå danne oss et bilde av deg som person og fotballspiller, samt gi råd om veien videre. Kanskje blir du en av våre satsningsspillere. I hele ungdomsavdelingen er det snakk om 3-5 spillere pr kjønn.

Som satsningspiller vil du bli fulgt nøye gjennom trening, kamp og arenamodellen. Det vil bli stilt krav til deg som kanskje ingen annen i ditt kull, eller på ditt lag er i nærheten av. Det vil bli mange samtaler med spillerutvikler gjennom en sesong, samt analyser på bakgrunn av filming på trening og kamp.

Spillerutvikler for jenter 13-17år, Audun Mauricio Leikarnes
Spillerutvikler for gutter 13-16år, Hans Olav Kjeljebakken

RedElverum fotball  Postadresse: PPB 322, 2403 Elverum | Telefon: 62 41 60 77   | Faks: 62 41 56 73  | Orgnr. 974807734

Tekst fra nyhetssidene våre skal ikke gjengis uten henvisning og link til www.elverumfotball.no

Kopiering av innhold er ikke tillatt uten avtale med Elverum fotball. Bilder fra bildegalleriet kan ikke benyttes uten avtale.

På jakt etter personer i Elverum fotball? Klikk
her

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift