Akademiet

Sportslig organisering 6-12 år

Akademiet har laget konkrete planer for gutter og jenter alderen 6-12 år. Planene inneholder ferdige treningsøkter til hvert alderstrinn. Øktene har også beskrivelser som trenere og andre kan bruke til det beste for barna. Videre følger linken til planverket.

Sportslig organisering 13-19 år

Akademiet har laget helt konkrete planer for gutter og jenter i alderen 13-19 år. Dette dokumentet inneholder detaljer i sportslig organisering. Den sportslige organisasjonen er detaljert for hvert årstrinn. Dette er et hjelpemiddel for alle som er involvert rundt lag i klubben. Det er en felles plan til det beste for å jobbe med topp, brede og miljø. Se vedlegg "Dokument for spillere 13-19 år i Elverum Fotball".

For fullstendig oversikt se "Elverum Fotball sitt utviklingsprogram" vedlagt.