Den viktigste brikken på plass

Kevin Knappen signerte i kveld en ny avtale med Elverum Fotball. En lang og god prosess endte dermed på best mulig måte. (Foto: Østlendingen)

Klubben har hele tiden vært klar på at Knappen har vært førstevalget som hovedtrener for A-laget, og når avtalen nå er i boks er en svært viktig del av bemanningen for sesongen 2014 på plass. Kevins prestasjoner er blitt lagt merke til av mange klubber i Norge og det er med stolthet vi nå endelig kan publisere at Kevin Knappen fortsetter som hovedtrener i klubben. 

Foto: Østlendingen

Med Kevin som hovedtrener videreføres klubbens prinsipp om kontinuitet i de viktige leddene. Kevin går inn i sitt femte år som hovedtrener og det er med bakgrunn i de resultatene han har skapt at det føles trygt, godt og riktig å forlenge avtalen. Han tok laget fra tredje divisjon til Adeccoligaen, og laget har fortsatt utviklingen gjennom 2013, selv om det til slutt endte med nedrykk. 

Kevin har vært opptatt av klubbens ambisjoner og ønske om videre utvikling i de samtalene som har vært gjennomført før signeringen. Dialogen har vært konstruktiv og løsningsorientert, noe klubben setter stor pris på. Det vitner om et oppriktig ønske fra trenerens side om å ta a-laget og klubben et steg videre.

Tiden fram til nyttår vil nå bli brukt til å planlegge sesongen 2014 med tanke på treningsopplegg, dialog og samarbeid mellom trenerne i Senioravdelingen og ikke minst jakten på forsterkninger foran neste sesong. 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift