Storstilt dugnad på Restvold og Prestegårdsjordet

Elverum Fotball vil ruste opp anlegget før sesongstart og trenger hjelp fra massene. Tidspunktet er onsdag 23.04.2014 kl. 18:00

Det nærmer seg med full fart seristart i fotballsesongen 2014, og banene rundt omkring må klargjøres før avsparkene skal blåses igang.

Kunstgressbanene er oppe og går, men gresset rundt omkring trenger sårt pleie og merking.

Her må det rakes, merkes, nettene på målene må repareres og alle mål må settes på plass.

Hull rundt omkring vil bli fylt igjen etter at jobben er gjort og sådd i på nytt.

Til dette trenger vi nærmere 100 arbeidsvillige personer. Lagene må i stor grad trå til, særlig fra barneavdelingen, men om det skulle være noen engasjerte personer der ute som ikke er aktive, men som ønsker å bidra, er dere hjertelig velkommen til å hjelpe oss,

Det vil gå ut en mail til lagene om å hjelpe oss med rekruttering til dugnaden. Det er viktig at vi klarer å mønstre mannsterke, Da vil dette bli en "rask" affære.

Oppdatert: Alle lagene skal ha fått mail om dette nå, men responsen har vært dårlig enda. En ny mail kommer etter en oppdatert liste!

Vi må bare presisere at ALLE lag fra barneavdelingen stille minimum 3 stk dugnadsrepresentanter. Ungdomsavdelingen stiller opp med hjelp for å lette jobben for oss, så da forplikter det fra vår side å gjøre det vi skal.

Planen med dette er å ruste opp gressannleggene slik at det vil bli en mye bedre opplevelse på alle kamper og treninger som skal gjennomføres for store og små.

Vi vil til slutt stå igjen med ett anlegg som er flott å spille på. Det vil bli godt oppmerkede baner og hull rundt omkring vil bli fylt igjen, og sådd på nytt, slik at vi endelig kan få tryggere baner med mindre sjanser for skader.

Alle som stiller må sende en mail til oendros@gmail.com med navn og telefonnummer slik at vi vet at vi ikke blir alene på dugnaden. Lagledere kan sende en liste med oversikt over de som stiller fra respektive lag.