Takk for hjelpen til dugnadsmannskapet!

Styret i barneavdelingen og ledelsen i klubben ønsker å takke alle som bidro på dugnaden på Restvold og Prestegårdsjordet for god hjelp.

Styret i barneavdelingen vil på vegne av seg selv og ledelsen i klubben, få takke for det gode oppmøtet og den gode innsatsen på dugnaden som ble gjennomført på Restvold og Prestegårdsjordet, onsdag 23.04.14.

Det viste seg å bli ett veldig godt oppmøte, særlig ved Rolfshallen, noe som kombinert med ett godt dugnadsvær gjorde at det ble en relativt rask og godt gjennomført affære.

Det var ikke lett å få talt opp det nøyaktige antallet som stilte. Vi hadde fått tilbakemelding fra flere om at de kom, men det viste seg at også lag som ikke gav tilbakemelding på forhånd møtte mer eller mindre velvillige opp, og bidro med dette til at vi nådde det målet med antall representanter (minimum 70) som vi hadde håpet på.

Dette viser oss at det finnes mange positive sjeler der ute, og det er vi umåtelig takknemlige for. Det er vi helt avhengige av.

Nå er de to anleggene raket over over og målene er reparerte. Baner er også merket opp. Steg nummer to, er at vi skal få hjelp til å kjøre ut matjord på Restvold for å tette alle hullene rundt omkring. Der skal det også ettersås gress og det skal gjødsles.

Fotballsesongen kan dermed trygt starte igjen, og vi håper at anlegget med dette vil vise seg fra en mye bedre side enn tidligere med grønnere gress og mindre fare for uheldige skader grunnet hull og annet fanteri.