Terminlisten for lagene i Elverum Fotball er klar!!

Nå har terminlisten blitt sendt ut til laglederne og lagt ut på hjemmesiden vår.

Jobben med å sette opp hjemmekampene våre for vårsesongen er nå gjort ferdig. Oversikten ligger som et vedlegg under kategorien: "Dommer-/ kampinfo" inne på hjemmesiden. Eventuelle dommere som er satt opp for å dømme kampene står også der. Listen kan endres underveis, så det kan være smart å sjekke den en gang i blant.

Terminlisten er også sendt ut pr. epost, men om noen har rotet bort denne, eventuelt rett og slett ikke fått den, er den å finne der.

Når det gjelder bortekampene er ikke disse med på denne listen. Disse er å finne ved å følge denne linken: http://www.fotball.no/System-pages/terminlister/Terminlister/?districtName=Indre+%C3%98stland+Fotballkrets&districtId=5&seasonId=79

Vel inne her, er det bare å følge søkemulighetene på siden, så finner man frem til hvilke lag man skal møte til hvilken dato. Desverre ligger ikke tidspunktene inne, så her må man rett og slett bare få tatt kontakt med lagenes kontaktpersoner (de finner man ved å trykke på selve laget) og avtale nærmere.

Dette er lurt å få gjort noen dager før kampen skal spilles, slik at man slipper potensielle ubehageligheter før kampstart (lag som ikke møter osv.). Det har også hendt at det har kommet med feil informasjon på fotball.no sine sider, slik at kontakten man forsøker å oppnå kommer feil og ikke blir besvart.

Da ønsker vi alle sammen lykke til med sesongen!