Faabergturneringen og sesongstart

Da er vi snart klare for høstsesongen, og det braker i gang med Faabergturneringen 20.-21. august.

Kampene våre i Faaberg spilles mellom kl 8 og 14 lørdag, og mellom 1330 og 1630  søndag. Vi antar at de fleste vil reise hjem mellom lørdag og søndag, men dersom det er interesse kan vi undersøke muligheten for felles overnatting fra fredag til lørdag. Må da ha nok frivillige foreldre til å være med på dette, til at alle spillere får plass i bilene oppover på fredag. Vi har et lag i pulje B og et i C. Kampoppsettet ligger her: http://www.profixio.com/matches/faabergturneringen2016/k/kl/1030645-j10-jenter-10-%C3%A5r

Vi trenger tilbakemelding fra samtlige på følgende:

- Hvem som skal være med (gi også beskjed dersom barnet ikke skal være med)?

- Hvem er interessert i at vi skal sjekke overnatting fra fredag til lørdag, og hvem kan evt være med som sjåfør og overnatte? Tips til steder?

Send mail til stinews@hotmail.com eller kommenter på facebook-innlegget innen torsdag 11.8 kl 20. Lagene settes opp så snart vi vet hvem som blir med.

Regner med at alle foreldre blir med som supportere, men dersom noen ikke har anlening må de selv ordne skyss til sitt barn lørdag/søndag.

Det blir en treningsøkt før turneringen, onsdag den 17.8. som vi håper alle som skal være med på turneringen prioriterer å komme på. De andre også, selvsagt!

Ang høstsesongen så er kampoppsettet lagt ut her på Elverum fotball sine sider i dag. Vi kjører samme opplegg som i vår, med grupper der vi rullerer på lagene. Oppsett kommer fra laglederne innen kort tid.

Viktige datoer i høst:

10. september. Det er årets kamp, og vi har dugnad. Alle må påregne å stille. De letteste "vaktene" er å stille opphele familien og gå inn porten. Da får klubben et kronebeløp pr hode. Noen får andre vakter også.

1. oktober: Bowling1-turneringen (høstturneringen). Vi spiller 7'er-fotball for første gang!

HIlsen trenere og lagledere