VIKTIG SESONGINFO (MÅ LESES STRAKS!)

Hei, her er oppdatert info for kommende sesong

TRENERE/OPPMENN:

Ole (sportslig leder), Geir Runar, Ronny, Tom (teamleder), Alex (keepertrener),

Hans Roger og Mads er oppmenn

TRENINGER:
Tre i uka fram til og med jul. På grunn av at Hovedbana stenges (styrevedtak pga. økonomi) blir det kun to treninger i uka i Rolfshallen fra den 5.12, og en gang ut i januar; lørdager 13.30 og søndager 15.30 (dette kan fort bli endra, så følg med på nettsidene.)

I tillegg tar vi ei styrke-/løpeøkt i uka.

Vi anbefaler også sterkt at de som kan stiller til morratreninger, sammen med 03 og 01, på onsdager fra 07.00 – 08.15. Treningene kjøres av tre høgskolestudenter og har fokus på skadeforebyggende styrketrening  og hurtighet/koordinasjon.

Treninger Karma: 11 gutter er påmeldte. Dette er et høyst frivillig tilbud. Men alle skal uansett egentrene styrke to ganger i uka . Mage-/Ryggprogrammet vi har kjørt på trening er mer enn bra nok.

N.B: Sesongen er i gang. De som ikke kommer i gang nå vil slite med form, ferdigheter og samspill  utpå våren. Det er sjølsagt lov å komme i gang igjen da, men det kreves at man trener seg i form før man får spille kamper.

"TRENINGSLEIR" SARPSBORG

Fra fredag 3.2 – søndag 5.2 . (N.B: Dersom dette blir noe av har vi sørga for at det ikke blir håndballkamper denne helga)

Vi trener og spiller kamper mot et Sarpsborg-lag, men dette er også ei sosial samling.

Sånn det ser ut nå kommer hotellovernatting fra fredag –søndag, inkludert frokost og badeland, å koste ca. 1500 – 2000 per spiller.

Påmelding til denne turen må skje til Tom innen fredag 2.12.

LAG/SERIESPILL G15:

Vi vet ennå ikke hvor mange klubber, hvor mange avdelinger, eller om kampområde for G15 blir bare Hedmark eller både Hedmark og Oppland.

Vi stiller uansett med et førstelag og andrelag: Tre fra førstelaget, de rulleres inn, skal spille neste andrelagskamp.

CUPER

Adidas Cup:

Starter i senvinter/vår. Elverum Fotball vil vi skal satse på  turneringa, og vi skal ha med 02-gutta som havner opp med å spille på G16.

Elverumsturneringa:

Gjennomføres den 9.-11. juni.  Som alltid er dette en pliktturnering for alle spillere og foreldre.

Dana Cup:

Lørdag 22.07 –lørdag 29.7.  Dette blir sjølveste storturneringa i år, og er enda ett knepp opp sosialt og økonomisk fra Norway Cup i fjor. Foresatte har definitivt ikke noen plikt til å feriere i Danmark, og de som ønsker å gjøre det fikser alt rundt det sjøl.

Teamet sørger for å fikse reise og overnatting, både opp og ned. Prisen per spiller vil ligge på 4000 – 5000 kroner. Her vil det altså være kjærkomment å ha dugnader for å lette på foreldrebetaling.

Gruppespill starter tirsdag, sluttspill torsdag, finaler fredag eller lørdag.

Ferie er altså opp til den enkelte, men hus/hotell kan bookes i område Skagen, Hirtshals, Hjørring, Fredrikshavn, Aalborg, Lønstrup.

Gutta skal bo på skole med ledere. De kan sjølsagt bo litt med foreldre, men turneringa har en klar sosial hensikt, og vi oppfordrer sterkt at gutta bor på skola.

Erfaringer med turneringa: God logistikk, hyggelig skole der vi bor sammen med de andre Elverumslaga.  Elverum Fotball har erfaringer vi skal spille på når vi planlegger

turneringa.

N.B: Vi må ha bindende påmelding før nyttår.

Eliteturnering Hamar:

Toppa lag på høsten. Elverum Fotball krever denne turneringa av oss. Kun sportslig fokus, må regne med foreldrebetaling.

Vi ønsker også å få til en helgeturnering for andrelaget til høsten.

DUGNADER:

Foresatte må regne med å stille opp på flere dugnader enn tidligere. Både fordi A-laget er rykka opp til OBOS, og fordi  økt turneringsvirksomhet krever bedre lagsøkonomi.

Vi ønsker forslag til dugnader, men enda mere at foresatte tar på seg ansvar for å planlegge og gjennomføre dugnadene (i samarbeid med oss ledere).

Haster: Lodd og de 300 kronene fra salget skal  leveres til Tom innen 1.12.