SPOND, den nye informasjonskanalen for G15

Som mange har fått med seg så snakket vi tidligere om å ta i bruk SPOND for å dele informasjon med spillere/ trenere. SPOND er en app som vi ber spillere og foresatte om å laste ned fra App store og Google Play. SPOND har et grensesnitt som ikke er helt ulikt Facebook (men har ikke noe med FB å gjøre). Det dere må gjøre etter nedlasting er å registrere dere med navn, epostadresse og telefonnummer. Når det er gjort vil administratorene av gruppa Elverum Fortball Team G2002 kunne legge dere tli som brukere i gruppa. Administratorer er trenere/lagledere for G15.

Fordelene med SPOND er at vi meget enkelt kan nå alle med en enkelt melding. Dersom dere har aktivert pushvarsler på telefonene får dere opp nyheter etc som sendes ut tilsvarende mailvarsler etc. Alle kamper, treninger, avslutninger o.l vil bli lagt til som arrangementer og spillerne gir tilbakemelding på om de kommer eller ikke kommer. Det gjør det lett for trenere å ha oversikt over hvor mange som møter til enhver tid. Foresatte kan svare på vegne av sine barn.

Vi kommer også til å legge ut annen informasjon i SPOND da det er mulig å legge ved Excel- og Worddokumenter som er leselige på smarttelefoner. Som en konsekvens av at vi tar i bruk SPOND vil vi fase ut bruken av hjemmesiden. Når vi ser at vi har alle spillere og minst en foresatt pr spiller registrert i SPOND, så vil vi forholde oss kun til SPOND.

Har dere noen spørsmål rundt dette er det bare å kontakte Hans Roger Granrud (hrgranrud@gmail.com, 915 30 898) eller Mads S Martinsen (martinsenm@gmail.com, 94170993).