Dana Cup 2017 - Informasjon og bekreftelse av påmelding

Det er nå 21 spillere som er påmeldt til Dana Cup. En del praktiske ting begynner nå å avklares, blandt annet at spillerne skal reise til Danmmark søndag 23. juli med buss til Larvik og ferge til Hirtshals. Retur etter samme mal søndag den 30. juli.

I Hjørring blir spilleren innlosjert på Bjergby skole som har vært Elverum Fotball sin "base" i alle år under Dana-cup. Reise og opphold vil skje i samarbeid med Elverujms juniorlag som også skal delta, men G2002 gutta skal selvfølgelig bo for seg sjøl på egne klasserom.

Vi bør beregne kostnader på 5000 kroner per spiller viser erfaringene Elverum Fotball har.

For å være helt sikre ønsker vi en endelig bekreftelse på den foreløpige påmeldingen og vil at dere bekrefter til Tom H på tom.haakenstad@nrk.no eller SMS til 948 10 845 innen torsdag 23.2..

FORELØPIG DELTAKERLISTE: (ønsker bekreftelse fra alle)

Lars Erik

Sondre L.H.